Ресторація Бачевських, Львів
Подія Новий рік 2017 у Ресторації Бачевських
- +38 (098) 224 44 44, +38 (032) 235 71 81
- Львів, вул. Шевська, 8
Останнє оновлення інформації: 26 січня 2022 р.
головна подія | Новий рік 2017 у Львові |
За часів старого Львова мешканці міста називали новорічне дійство святом Сільвестра. Львів’яни, готуючись до святкування, викидали з домівок весь непотріб, а іноді, спалювали старі речі, щоб усе погане згоріло у вогні. Цьогоріч, відновлюючи традиції, святкуємо Сільвестр та запалюємо новорічний вогонь. У новорічну ніч будемо куштувати страви з вогнем від шеф-кухаря Олександра Чернишенка та смакувати фірмові вогняні коктейлі від бренд-бармена Івана Зелика. А щоб у прийдешньому році зовсім стало добре – одягайтесь у костюми з елементами вогняного кольору та отримуйте за це приємні подарунки від ресторації та Kumpel’ Group. У перервах між танцями гостей розважатиме ведучий вечора Віталій Вавринів, який проведе новорічну лотерею та навчить бути професійними кельнерами. А під час конкурсу “Галицький сомільє або вгадай наливку” кожен учасник відчує себе справжнім знавцем галицьких наливок та отримає цікаві подарунки. Розважатимуть гостей гурт “Va-Bank” та актори театру “МІМ”. А справжні меломани зможуть насолодитися мелодіями арфи, скрипки та саксофону. Опівночі загадаємо бажання під дзвін Львівської Ратуші та повернемося до танцюльок з ді-джеєм Пана Кузінського. У ніч Сільвестра оранжерея Бачевських перетвориться на центральну сцену, а улюблені верхні та наливкові зали ресторації, як завжди, зустрінуть святковим затишком та незабутньою львівською атмосферою. І незалежно від обраної зали для святкування, розваги та атракції головної сцени будуть доступні усім гостям нашого закладу. Деталі та резервація за т.: (095)752-09-98 або у адміністрації закладу. | |
дрес-код | вогняний |
Понеділок
Вівторок
Середа
Четвер
Вівторок
Середа
Четвер
08:00 - 00:00
П'ятниця
Субота
Неділя
Субота
Неділя
08:00 - 02:00
Харчування
- кухня ресторану Єврейська кухня
- загальна місткість 240
- кількість залів 7
- винна карта (країни-виробники вин) Україна, Італія, Франція, Іспанія, Німеччина, Австрія, Чилі, Аргентина
- кухня ресторану Новітня галицька кухня, Галицька кухня, Українська кухня, Єврейська кухня
- фірмові страви і напої Фарширована риба, Цимес, Зупа по-бердичівськи, Львівські крученики, Бюст качки, Свинина по-бернардинськи, Горілка та наливки Бачевських, Наливки власного виробництва, Лимонади
- мови меню Українська, Англійська, Польська
- є наливкові дегустаційні сети, проводяться дегустації наливок
- максимальна кількість людей на бенкет 40
- мінімальний бюджет на 1 людину на бенкет 700 UAH
- відсоток передоплати 30
- бюджет включає алкоголь